Kos magnezit karkötő, magenta achát fülbevaló és szív medálos nyaklánc szett

Kos magnezit karkötő, magenta achát fülbevaló és szív medálos nyaklánc szett

Cikkszám: N/SZT-001-KS

Választható méretben és csillagjeggyel »

4 490 Ft
3 820 Ft -15%

8 mm magnezit karkötő, magenta achát fülbevaló és szív medálos nyaklánc szett

Felhasznált ásványok:
  • magnezit
  • magenta achát

Nőknek

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Ha nem kos csillagjeggyel szeretnéd, válaszd ki milyen legyen!
(Csillagjegy nélkül is kérheted)
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

magnezit
Jellemzők: Nyugtató hatással van az érzelmekre, ajánlott meditációhoz és relaxációhoz. Segít az ingerlékenység és a türelmetlenség leküzdésében. Pozitív életfelfogásra sarkall.
Gyógyhatás: Segíti a magnézium felszívódását a szervezetben, méregtelenít, felgyorsítja a zsír anyagcseréjét, így nagy segítség a súlyproblémákkal küzdő emberek számára. Kiváló görcsoldó és izomlazító, gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit, csillapítja a fejfájást.
magenta achát
Jellemzők: A kvarc mikrokristályaiból kötegekben képződik, nagyon tartós kristály. Az achátok leföldelő kövek: érzelmi, fizikai és szellemi egyensúlyt teremtenek. Segítik a fizikai energia összpontosítását és stabilizálását. Bátorságot, kitartást és kiegyensúlyozottságot nyújt; elősegíti önmagunk elfogadását, erősíti az önbizalmunkat, bármilyen érzelmi sérülésre hasznos.
Gyógyhatás: Gyógyítja a szemet, a gyomrot, a méhet, tisztítja a nyirokrendszert és a hasnyálmirigyet, erősíti a hajszálereket, a szaporodási szerveket, a bőrbetegségek csillapítására is használják.