Szűz holdkő, rózsaopál ásvány karkötő

Szűz holdkő, rózsaopál ásvány karkötő

Cikkszám: N/SZ-00606

Választható méretben és csillagjeggyel »

5 790 Ft
5 210 Ft -10%

8 mm fehér holdkő és rózsaopál ásványok felhasználásával készült kézműves ékszer

Felhasznált ásványok:
  • holdkő
  • rózsaopál

Nőknek

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Ha nem szűz csillagjeggyel szeretnéd, válaszd ki milyen legyen!
(Csillagjegy nélkül is kérheted)
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

holdkő
Jellemzők: A Hold fényével töltsük fel! A befogadó, passzív, női energiát képviseli. Fokozza a megérzést és az empátiát, segít megérteni az álmok üzenetét, különösen telihold idején. A testet és a lelket egyaránt harmonizálja, kiegyensúlyozza a női-férfi energiákat, nyugtató hatású. Segít a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek.
Gyógyhatás: Segíti az emésztő- és szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását, serkenti a tobozmirigy működését, kiegyenlíti a hormonháztartást, növeli a termékenységet. Hatással van a csontozatra, enyhíti a bőr, a haj, szem, máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit.
rózsaopál
Jellemzők: Hat a félelmek és a szorongás ellen. Kreativitásra ösztönöz, segít, hogy megismerjük valódi énünket és kifejezésre is tudjuk juttatni. Felerősíti az érzelmi állapotokat és felszabadítja a gátlásokat. Erősíti a művészetek iránti érdeklődést.
Gyógyhatás: Gyógyítja a Parkinson kórt, a fertőzéseket és a lázat, fejleszti az emlékezetet. Erősíti a légutakat, csökkenti a vérrögképződést, javítja a keringést, alkalmazható leukémia és visszerek ellen, hatásos ödéma és gyomorpanaszok ellen.