Rózsaopál, fehér jáde ásvány karkötő

Rózsaopál, fehér jáde ásvány karkötő

Cikkszám: F/N-028

Választható méretben és csillagjeggyel »

3 990 Ft

8 mm rózsaopál és fehér jáde ásvány felhasználásával készült kézműves ékszer

Felhasznált ásványok:
  • fehér jáde
  • rózsaopál

Nőknek

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Szeretnéd csillagjeggyel a karkötőt? Ha igen, válaszd ki az alábbi listából!
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

fehér jáde
Jellemzők: A jáde a tisztaság és a nyugalom jelképe, a lelki béke bölcsességét jelképezi. A szívcsakrával társítható, növeli a szeretetet, vonzza a szerencsét és a barátságot. Nyugtatja az elmét, megszünteti az ingerlékenységet. Stabilizálja az egyéniséget, növeli az önállóságot, segít elengedni a negatív gondolatokat. Fehér jáde: megszűri a zavarokat, segíti a döntéshozást, az energiát a leghasznosabb útra tereli. Zöld jáde: nyugtatja az idegrendszert, a kapcsolatokat harmónikussá teszi. Sárga jáde: energiával tölt fel, örömöt és boldogságot hoz, arra tanít, hogy mindannyian szoros kapcsolatban állunk egymással.
Gyógyhatás: Jótékony hatással van a hólyag és a vese/mellékvese működésére, eltávolítja a méreganyagokat, segíti a fogyást, gyógyítja a műtéti sebeket. Egyensúlyban tartja a sav-bázis- és a vízháztartást, erősíti az idegrendszert. Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél.
rózsaopál
Jellemzők: Hat a félelmek és a szorongás ellen. Kreativitásra ösztönöz, segít, hogy megismerjük valódi énünket és kifejezésre is tudjuk juttatni. Felerősíti az érzelmi állapotokat és felszabadítja a gátlásokat. Erősíti a művészetek iránti érdeklődést.
Gyógyhatás: Gyógyítja a Parkinson kórt, a fertőzéseket és a lázat, fejleszti az emlékezetet. Erősíti a légutakat, csökkenti a vérrögképződést, javítja a keringést, alkalmazható leukémia és visszerek ellen, hatásos ödéma és gyomorpanaszok ellen.