Kos gránát, szodalit, tejkvarc ásvány karkötő

Kos gránát, szodalit, tejkvarc ásvány karkötő

Cikkszám: N/KS-00111

Választható méretben és csillagjeggyel »

3 890 Ft
3 500 Ft -10%

8 mm gránát, szodalit és tejkvarc ásvány felhasználásával készült kézműves ékszer

Felhasznált ásványok:
  • gránát
  • szodalit
  • tejkvarc

Nőknek

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Ha nem kos csillagjeggyel szeretnéd, válaszd ki milyen legyen!
(Csillagjegy nélkül is kérheted)
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

gránát
Jellemzők: Védelmet nyújtó kő, krízishelyzetben vagy trauma esetén aktivizálja és erősíti a túlélési ösztönt, bátorságot és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben. Fokozza a kitartást és segít a nagyobb aktivitásban.
Gyógyhatás: A gránát regenerálja a testet, használata az összes szervet serkenti, ez segíti szervezetünk számára a méregtelenítést is. Gyógyítja a sejtek rendellenességeit, tisztítja a vért, szívet, tüdőt, óv az érelmeszesedéstől. Elősegíti az ásványi anyagok és a vitaminok hasznosítását.
szodalit
Jellemzők: Egyesíti a logikát a megérzéssel, elmélyíti a gondolkodást. Szilárdságot, nyugalmat és stabilitást sugall, bizalmat kelt bennünk önmagunk és mások iránt, segít céljaink megvalósításában.
Gyógyhatás: Egyensúlyban tartja az anyagcserét, tisztítja a nyirokrendszert és a szerveket, serkenti az immunrendszert, jótékonyan hat a mirigyek működési zavaraira. Gyógyítja a torkot és a hangszálakat, hasznos a rekedtségre és az álmatlanságra. Csökkenti a lázat, a vérnyomást, használják a látás javítására is.
tejkvarc
Jellemzők: Segít elengedni a nyomasztó felelősségeket és korlátokat. Megszünteti a mártíromságot és az örök áldozat szerepét. Mentálisan fejleszti a diplomatikusságot és az együttműködési készséget.
Gyógyhatás: Mindenre megfelelő, amire hegyikristályt használnánk. A hatása ugyanaz, csak lassabban és gyengédebben érvényesül.