Mérleg akvamarin, aventurin, rózsaopál ásvány karkötő

Mérleg akvamarin, aventurin, rózsaopál ásvány karkötő

Cikkszám: N/MG-00708

Választható méretben és csillagjeggyel »

4 690 Ft
3 990 Ft -15%

8 mm akvamarin, aventurin és rózsaopál ásvány felhasználásával készült kézműves ékszer

Felhasznált ásványok:
  • aventurin
  • akvamarin
  • rózsaopál

Nőknek

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Ha nem mérleg csillagjeggyel szeretnéd, válaszd ki milyen legyen!
(Csillagjegy nélkül is kérheted)
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

aventurin
Jellemzők: Nyitottá tesz a természet gyógyító, harmonizáló erőire; érzelmi gyógyuláshoz és kiegyensúlyozottsághoz vezet; derűt, higgadtságot és belső nyugalmat kölcsönöz. Megerősíti a vezetői képességeket és a döntéshozatalt, erősíti az empátiát, csillapítja a haragot, ingerültséget.
Gyógyhatás: Egyensúlyban tartja a vérnyomást, serkenti az anyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet, valamint megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Gyulladáscsökkentő hatása is van, Gyógyítja a bőrproblémákat, kiütéseket, ekcémát, csillapítja az allergiás tüneteket.
akvamarin
Jellemzők: A berillek ásványcsoportjába tartozik, lehetőleg hematittal töltsük fel. Az akvamarin a bátorság köve. Csökkenti a félelmet és a stresszt, harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen, pszichológiailag az érzékeny emberek kristálya. Feloldja az önromboló programokat, segít, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Meditációhoz is kiváló kő, élesebbé teszi a megérzést.
Gyógyhatás: Erősíti az immunrendszert, szabályozza a pajzsmirigyet és a hormonrendszert. Jótékonyan hat a szemre, a fogakra, a gyomorra, erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit. Hasznos torokfájásra és légúti megbetegedések esetén.
rózsaopál
Jellemzők: Hat a félelmek és a szorongás ellen. Kreativitásra ösztönöz, segít, hogy megismerjük valódi énünket és kifejezésre is tudjuk juttatni. Felerősíti az érzelmi állapotokat és felszabadítja a gátlásokat. Erősíti a művészetek iránti érdeklődést.
Gyógyhatás: Gyógyítja a Parkinson kórt, a fertőzéseket és a lázat, fejleszti az emlékezetet. Erősíti a légutakat, csökkenti a vérrögképződést, javítja a keringést, alkalmazható leukémia és visszerek ellen, hatásos ödéma és gyomorpanaszok ellen.