Halak berill ásvány karkötő

Halak berill ásvány karkötő

Cikkszám: N/HK-01210

Választható méretben és csillagjeggyel »

6 890 Ft
6 200 Ft -10%

8 mm berill (rózsaszín: morganit, kék: akvamarin, zöldessárga: heliodor) ásványok felhasználásával készült kézműves ékszer

Felhasznált ásványok:
  • berill

Nőknek

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Ha nem halak csillagjeggyel szeretnéd, válaszd ki milyen legyen!
(Csillagjegy nélkül is kérheted)
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

berill
Jellemzők: A berillek saját ásványcsoportot alkotnak, ide tartozik többek között a morganit (rózsaszínű), az akvamarin (kék színű), a heliodor (zöldessárga színű), a bixbit (vörös színű) és a smaragd (zöld színű) is. A berill támogat a stressz időszakában, nyugtatja az elmét, harmonizáló hatással van az idegekre. Kitűnő meditációs kő. Hatékony méregtelenítő, minden szinten megszabadít a szennyeződéstől. Érzelmileg a morganit vonzza és életben tartja a szerelmet, aktiválja és tisztítja a szívcsakrát. Az akvamarin csökkenti a félelmet és a stresszt, harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen, pszichológiailag az érzékeny emberek kristálya. Feloldja az önromboló programokat, segít, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi.
Gyógyhatás: A berill serkenti a kiválasztás szerveit, erősíti a légzési és keringési rendszert, fokozza a méreg- és a szennyező anyagokkal szembeni ellenállást.Jótékonyan hat a májra, a szívre, a gyomorra és a gerincoszlopra, szemproblémák kezeléséhez is használják.