Matt tigrisszem, macskaszem, sólyomszem férfi karkötő

Matt tigrisszem, macskaszem, sólyomszem férfi karkötő

Cikkszám: F/N-069

Választható méretben és csillagjeggyel »

3 160 Ft
2 690 Ft -15%

karkötő 8 mm matt tigrisszem, macskaszem és sólyomszem ásvány felhasználásával

Felhasznált ásványok:
  • matt tigrisszem
  • matt macskaszem
  • matt sólyomszem

Férfiaknak

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Ha nem csillagjeggyel szeretnéd, válaszd ki milyen legyen!
(Csillagjegy nélkül is kérheted)
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

matt tigrisszem
Jellemzők: Védelmet nyújtó kő, régen talizmánként hordták. Élénkséget és meleget áraszt, pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre. Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a problémáink megoldásában. Mélységes belső béke és védettség, érzelmi mélység fejlődik ki hatására. A kék tigrisszem nyugtat és oldja a stresszt, jótékonyan hat a túlzott aggodalmaskodásra, lobbanékonyságra és a szorongásra.
Gyógyhatás: Jótékonyan hat a szemre, gyógyítja a torkot és a nemzőszerveket, hasznos a törött csontok helyrehozatalában is. Erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma esetén is hatásos. Hatásssal van az izületekre és a csontozatra, csonttöréskor ajánlott. Hasznos segítség idegi problémák esetén is, pl. epilepszia, skizofrénia, idegesség, ideggyulladás.
matt macskaszem
Jellemzők: Elősegíti önmagunk és mások megértését, erősíti az önbizalmat és enyhíti a félelmet. Egyensúlyba hozza a jobb és bal féltekét, valamint pozitívabbá alakítja át a negatív gondolkodásmintákat.
Gyógyhatás: A turmalinok a félelemmel és az érelmeszesedéssel szemben fejtik ki hatásukat. Fokozzák az emlékezőtehetséget, enyhítik a légzési panaszokat, segítenek mozgás- és egyensúlyzavarok esetén, tisztítják a vért, erősítik a törékeny körmöt. Serkentik az immunrendszer működését és a hormontermelést, segítik a méregtelenítést, így fokozzák a zsírégetést.
matt sólyomszem
Jellemzők: Mágikus tulajdonságai vannak, bár földelő kő, de elősegíti az intuíciót is. Eloszlatja a negatív energiát az aurából, és védelmet nyújt. Erősíti az önbizalmat, boldogságot, derűt és szerencsét biztosít.
Gyógyhatás: Segít a szem betegségeinek kezelésében, a szervezet méregtelenítési folyamatát erősíti.