Napkő - Holdkő ásvány karkötő

Napkő - Holdkő ásvány karkötő

Cikkszám: F/N-088

Választható méretben és csillagjeggyel »

4 590 Ft
4 130 Ft Akció

karkötő 8 mm napkő és holdkő (premium minőségű) felhasználásával

Felhasznált ásványok:
  • holdkő
  • napkő

Nőknek

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Ha nem csillagjeggyel szeretnéd, válaszd ki milyen legyen!
(Csillagjegy nélkül is kérheted)
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

holdkő
Jellemzők: A Hold fényével töltsük fel! A befogadó, passzív, női energiát képviseli. Fokozza a megérzést és az empátiát, segít megérteni az álmok üzenetét, különösen telihold idején. A testet és a lelket egyaránt harmonizálja, kiegyensúlyozza a női-férfi energiákat, nyugtató hatású. Segít a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek.
Gyógyhatás: Segíti az emésztő- és szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását, serkenti a tobozmirigy működését, kiegyenlíti a hormonháztartást, növeli a termékenységet. Hatással van a csontozatra, enyhíti a bőr, a haj, szem, máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit.
napkő
Jellemzők: A napkő jókedvű és visszafogottan ösztönző kő. Életörömöt és jó természetet ad át, elmulasztja a félelmeket, a negatív érzelmeket és a depressziót, optimistává és lelkessé tesz. Meleg, lágy kisugárzása fáradtság esetén új energiával tölt el. A legenda szerint Héliosz napisten használta ezt a követ keletről nyugatra tartó útja során. Azóta az úton lévők amulettjének tartják.
Gyógyhatás: A napkő serkenti az öngyító képességeket, szabályozza a vegetatív idegrendszert és összehangol minden szervet. Jótékonyan hat a krónikus torokgyulladásra, enyhíti a gyomorfekélyt. A szív erősítésére, a szívritmus egyenletessé tételére éppúgy használhatjuk, mint minden egyéb szívproblémánál. Enyhíti a vesepanaszokat és a köszvényt, illetve a kötőszövet problémáit.