Szűz szelenit, angyal aurakvarc női karkötő

Szűz szelenit, angyal aurakvarc női karkötő

Cikkszám: N/SZ-00610

Választható méretben és csillagjeggyel »

5 990 Ft
4 920 Ft -18%

karkötő 8 mm szelenit, angyal aurakvarc és fazettált hegyikristály korong felhasználásával

Felhasznált ásványok:
  • hegyikristály
  • szelenit
  • angyal aurakvarc

Nőknek

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Ha nem szűz csillagjeggyel szeretnéd, válaszd ki milyen legyen!
(Csillagjegy nélkül is kérheted)
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

hegyikristály
Jellemzők: Az egyetlen kristály, amit a hagyományos orvoslásban elismernek, használják is orvosi műszerekben! A hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. Minden szervre hatást gyakorol, erősíti a test minden funkcióját, fokozza az összes többi kő hatását. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk! Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan (lásd tejkvarc). Kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre, elmélyíti az intuíciót és a meditációt; védelmet és energiát nyújt.
Gyógyhatás: A hegyikristály mestergyógyító és bármilyen betegségre használható.Élénkíti az immunrendszert és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket, különösen jó hatással van az egyensúlyzavarokra és szédülésre.
szelenit
Jellemzők: Biztonságos, békés teret teremt. Segít tudatosan megérteni, mi zajlik a tudatalatti szintjén és megmutatja, hogyan lehet a legjobban megoldani a problémákat. Vízre, karcolódásra érzékeny ásvány!
Gyógyhatás: A szelenit az agyra fejti ki hatását (pl. feledékenység ellen) és fokozza a koncentrációt.Segíti a szövetek regenerálódását. Aktiválja intellektusunkat, erősíti tudatunkat. Megelőző hatást gyakorol a rákos megbetegedésekre.