Vízöntő fluorit, hegyikristály ásvány karkötő

Vízöntő fluorit, hegyikristály ásvány karkötő

Cikkszám: N/VI-01101

Választható méretben és csillagjeggyel »

3 990 Ft
3 390 Ft -15%

8 mm fluorit és hegyikristály ásvány felhasználásával készült kézműves ékszer

Felhasznált ásványok:
  • hegyikristály
  • fluorit

Nőknek

Mielőtt a kosárba tennéd a terméket, kérlek, segíts nekünk az alábbiakban:

Milyen méretű legyen a karkötő?
Ha nem vízöntő csillagjeggyel szeretnéd, válaszd ki milyen legyen!
(Csillagjegy nélkül is kérheted)
Szeretnél díszcsomagolást?

Kristály Kisokos

hegyikristály
Jellemzők: Az egyetlen kristály, amit a hagyományos orvoslásban elismernek, használják is orvosi műszerekben! A hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. Minden szervre hatást gyakorol, erősíti a test minden funkcióját, fokozza az összes többi kő hatását. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk! Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan (lásd tejkvarc). Kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre, elmélyíti az intuíciót és a meditációt; védelmet és energiát nyújt.
Gyógyhatás: A hegyikristály mestergyógyító és bármilyen betegségre használható.Élénkíti az immunrendszert és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket, különösen jó hatással van az egyensúlyzavarokra és szédülésre.
fluorit
Jellemzők: Fejleszti és finomítja a szellemet és az észlelést, koordinálja az agyféltekéket; nagyobb rendezettséghez és koncentrációhoz vezet, legyőzi a káoszt, újjászervezi a fizikai, az érzelmi és a szellemi testet.
Gyógyhatás: Kiváló a szellemi zavarodottság minden fajtájának kezelésében. Hatással van a csontokra, pl. izületi gyulladás, csontritkulás, csonttörés esetén hatásos, de a fogakat is erősebbé teszi. Regenerálja a bőrt és a nyálkahártyát, allergia ellen is hatásos.